أسرة مارمينا للمعاهد بسوهاج

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اسرة مارمينا للمعاهد بسوهاج


    فراخ بانيه

    katy
    katy


    انثى
    عدد الرسائل : 408
    العمر : 36
    نقاط : 1026
    تاريخ التسجيل : 07/01/2010

    فراخ بانيه Empty فراخ بانيه

    مُساهمة  katy الجمعة يناير 15, 2010 6:37 am

    المكونات
    دجاج شرائح متوسطة
    التتبيلة(ماء بصل - مبشور طماطم -عصير ليمون - خل-فلفل اسود
    كمون - بابريكا - زعتر - ملح - بودرة ثوم - ريحان مجفف - روز ميرى مجفف )
    للقلى ( بقسماط مطحون ومتبل بالبهارات - بيض - دقيق - زيت للقلى انا دايما بستخدم
    زيت سيلا لانه خفيف جدا فعلا
    )

    الطريقة
    تبلى الدجاج بالمكونات السابقة اقل شئ 6 ساعات عشان تشرب النكهه
    طبعا تكونى حطاها فى التلاجة مدة التتبيل كلها
    تبلى البقسماط بالبهارات وانشيلى الدجاج من النقع وضعيها فى الدقيق
    ثم البيض ثم البقسماط - دخليها الثلاجة مرة اخرى ساعة واحدة
    سخنى الزيت واقليها
    -

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت مايو 18, 2024 9:49 pm